Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
PK360

LAHJAKORTTI REGAL

45,91 €alv 0%56,93 €sis. alv

Regal lahjakortin tuotevalikoima on hieman pienempi, mutta sitäkin harkitusti valittu. Lahjakortin valikoimasta löydät mm. kuparikattiloita, laadukkaita valurautapannuja ja ihania vuodevaatesettejä. Valikoimassa on tarjolla useita eri tuotemerkkejä. Tutustu lahjakuvastoon saadaksesi lisätietoa tästä lahjakortista ja valikoimasta.

Regal-lahjakortti on sopiva lahja, kun haluat panostaa lahjaan hieman enemmän. Lahjavalikoimassa on upea valikoima, tuotemerkkeihin lukeutuu mm. Rosendahl, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden, Elektrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler ja Amanda Christensen. Kategoriat ovat jaoteltu seuraavasti: keittiö & tarjoilu, kodin sisustus, vapaa-aika, asusteet, kylpyhuone, ja elektroniikka.
45,90 €, toimitusmaksu 9,90 € /kortti


Arvioitu kokonaishinta

45,91alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.