Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
black
040245

2.0 Travel Bag Medium

49,00 €alv 0%60,76 €sis. alv

Jos tarvitset tilavamman laukun, tässä ihanteellinen vaihtoehto! Pääosasto avautuu u-mallisella vetoketjulla, mikä helpottaa pakkaamista. Sisäpuolella vetoketjullinen tasku ja verkkotasku, jossa avainklipsi. Tukeva irrotettava olkahihna, jossa käyntikorttitaskulla varustettu olkapehmuste. Tarrakiinnityksellä yhdistettävät kantokahvat. Kantokahvat myös päädyissä, joten laukkua voidaan kantaa kaikilta puolilta. Laukussa on taskut pitkillä sivuilla ja ilmastoitu osasto kengille/pyyhkeelle. Päädyissä on vetoketjulliset taskut. Mitat ja tilavuus: 53x31x28 cm - 46 l

Koot

no size


Arvioitu kokonaishinta

49,00alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.