Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Blackbrown
Black
Black
brown
brown
U21313

UKKO COFFEE 200 XO LIMITED EDITION

105,00 €alv 0%130,20 €sis. alv

Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima. Suunniteltu kahville ja muille lämpimille juomille. Ukko-muki on yhdistelmä huipputason koneistusta ja pohjalaista käsityötä. Nahkatuppi suojaa kättäsi kuumuudelta ja pitää kahvisi lämpimänä pitkään. XO-malli vie eteenpäin sekä itse Ukko-mukia, että myös vyölle kiinnitettävää nahkatuppea. Tupen lenkin avaamalla Ukko-mukin saa nyt poimittua käteen entistä helpommin. Nahkatupessa on käytetty laadukasta parkkinahkaa ja sen valmistaa kauhavalainen puukontekijä, käsityönä kuten Ukko-tyylille on ominaista.

- Tuotantoerä 2000 kpl, tuotteet sarjanumeroitu 0001/2000
- Vetoisuus: 200 ml
- Materiaali: ruostumaton teräs, nahka
- Elintarvikesäädökset täyttävä meijeriteräs
- Ensimmäisen luokan parkkinahka
- Avattava tupen lenkki
- Konepestävä
- Lahjapakkaus
- 100 % suomalainen design ja valmistus
- Suositeltu merkkaus: laserointi mukin kylkeen

Koot

One size

Varastotiedot

Katso varastotiedot


Arvioitu kokonaishinta

105,00alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.