Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
MustaTummansininenValkoinenVihreä
Musta
Tummansininen
Valkoinen
Vihreä
2477

Forge Flow 0,35L termosmuki

29,07 €alv 0%36,05 €sis. alv

Uusi trendikäs Take Away termosmuki. Soveltuu työpaikalle, kotiin, kouluun ja reissaamiseen. Istuu hyvin käteen ja mukitelineisiin ja on erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä ja kolmessa eri koossa.
Yhdellä kädellä käytettävä, täysin tiivis ja itsestään sulkeutuva korkki, jonka ansiosta käyttö on siistiä ja turvallista. Korkissa myös lukitus ”auki”-asentoon, kun halutaan juoda tiheään tahtiin. Tyhjiörakenne pitää juoman kuumana 5+ tuntia. Rakenne pohjan suojareunusta myöten on suunniteltu kestämään iskuja ja integroitu sormilenkki tekee kantamisesta helppoa. Silikoninen pohja pitää mukin hyvin paikollaan.
Valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta juomaan lainkaan hajuja tai makuja. Materiaali laadukasta ruostumatonta terästä (BPA, BPS ja BPF-vapaa). Helppo puhdistaa, metallikuppi käsinpesuna ja korkki astianpesukoneessa. Uudenlaisen korkin mekanismi aukeaa nopeaa puhdistusta varten nivelen varaan, jolloin juoma-aukon puhdistettava alue on täysin esteistä vapaa.
Tilavuus 0,35 L. Pohjan halkaisija 7cm.
Värit: Moss, musta, navy, valkoinen.


Arvioitu kokonaishinta

29,07alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.