Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Musta
Musta
Musta
Musta
MO6279

Viikonloppulaukku

50,76 €alv 0%62,94 €sis. alv

Viikonloppulaukku vahvaa pestyä kangaslaatua, 450gr/m², PU-yksityiskohtia. Vuori on RPET 210D. Laadukas pesty kangas yhdistettynä PU-yksityiskohtiin tekevät tästä laukusta ylellisen ja ensiluokkaisen tuntuisen. Se on täydellinen laukku lyhyelle lomalle tai kaupunkimatkalle. Tämä laukku on erityinen lokero ylimääräisen kenkäparin säilyttämiseen. Näin vaatteesi eivät likaannu ja pääset helposti käsiksi. Kanna laukkua kahvoista tai käytä mukana tulevaa säädettävää ja irrotettavaa olkahihnaa. Täydellinen koko käsimatkatavaroille.


Tekstiilimerkkaus

Syötä mahdollisen merkkauksen koko. Laske mitat leveimmästä/korkeimmasta kohtaa.

Arvioitu kappalehinta

50,76 € / kplalv 0%

Arvioitu kokonaishinta

50,76alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.