Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
AntrasiittiBeigeNavyPunainenVaaleanharmaaValkoinen
Antrasiitti
Antrasiitti
Beige
Beige
Navy
Navy
Punainen
Punainen
Vaaleanharmaa
Vaaleanharmaa
Valkoinen
Valkoinen
117000

Sophia puuvillainen käsipyyhe, 450 g/m², 30x50 cm

2,36 €alv 0%2,93 €sis. alv

Korkealaatuinen ja kestävästi valmistettu 450 g/m² kylpypyyhe, joka on ihastuttavan paksu, silkkinen ja erittäin pehmeä iholle. Tämä tuote on ÖKO-TEX® STANDARD 100:n mukainen. Se takaa, että tekstiilituote on valmistettu kestäviä prosesseja käyttäen ympäristöystävällisissä ja sosiaalisesti vastuullisissa työolosuhteissa ja ettei siinä ole haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä materiaaleja. Saatavana useissa kauniissa väreissä täydentämään mitä tahansa kodin tai hotellin kylpyhuonetta. Pyyhe on värjätty värjäysprosessilla, joka vähentää makean veden tarvetta ja estää vesipohjaisille värjäysprosesseille tyypillisen saastuneen veden suuret määrät. Pyyhkeen koko: 30x50 cm. Valmistettu Euroopassa.


Arvioitu kokonaishinta

2,36alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.