Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
AquaDenimHarmaaHiekkaKeltainenLiilaMustaNougatOmenanvihreäOranssiRoosaTummanharmaaVaalea pinkkiValkoinenVihreäViininpunainen
Aqua
Denim
Harmaa
Hiekka
Keltainen
Liila
Musta
Nougat
Omenanvihreä
Oranssi
Roosa
Tummanharmaa
Vaalea pinkki
Valkoinen
Vihreä
Viininpunainen
416148

Kungshamn froteesarja Fairtrade®

45,90 €alv 0%56,92 €sis. alv

Lord Nelson Kungshamn Froteesarja. Ylellinen Reilun kaupan puuvillasta valmistettu pyyhe on 550 g silmukkafroteeta. Täydellinen pyyhesetti kaikille, jotka nauttivat itsensä hemmottelusta tai kaipaavat ripauksen luksusta arkeen. Pyyhkeellä on sekä Oeko-Tex®- että Reilun kaupan sertifikaatti. Pyyhkeitä on saatavana 24 värissä ja neljässä eri koossa. Setissä mukana 2kpl 50x70cm käsipyyhettä sekä 2kpl 70x130cm suihkupyyhettä. Lahjalaatikossa.

Meille toimittajana on tärkeää pystyä tarjoamaan tuotteita, joiden kehitystä valvomme ja parannamme jatkuvasti. Kun valitset Reilun kaupan merkkituotteet, luot mahdollisuuksia muutoksiin. Autat viljelijöitä ja työntekijöitä parantamaan työ- ja elinolojaan. Reilu kauppa on itsenäinen sertifikaatti, jonka tavoitteena on torjua köyhyyttä ja vahvistaa ihmisten vaikutusvaltaa ja kykyä luoda muutoksia ja kehitystä.


Arvioitu kokonaishinta

45,90alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.