Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
16095

R-PET LED Powerbank 5000mAh

29,00 €alv 0%35,96 €sis. alv

Powerbank, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista Global Recycled Standard 4.0:n mukaisesti. Näytä logosi ympäristöystävällisemmällä tavalla. Kaiverramme logosi ja valaisemme sen sisältä LED-lampulla. Logo alkaa palaa heti, kun käytät virtapankkia. Uutta, jännittävää ja ainutlaatuista. LED-lamppu voi loistaa missä tahansa värissä, sinun päätät! Virtapankki on huikeat 5000 mAh.

Kaikissa latureissamme on suojaus ylilatausta, purkautumista, oikosulkua ja ylijännitettä vastaan, mikä suojaa sekä laturia että ladattavaa laitetta.


Arvioitu kokonaishinta

29,00alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.