Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
16105

R-PET Qi 5W Textile Powerbank 8000mAh

39,80 €alv 0%49,35 €sis. alv

Tyylikäs ja tehokas virtapankki, jossa on sisäänrakennettu Qi-lataus täydellä 8000 mAh:lla, etuosa tekstiiliä ja runko R-PET. LED-merkkivalo näyttää akun jäljellä olevan kapasiteetin. Kaikissa latureissamme on suojaus ylilatausta, purkautumista, oikosulkua ja ylijännitettä vastaan, mikä suojaa sekä laturia että ladattavaa laitetta. Mukana 3in1-latauskaapeli (Micro USB, Type-C ja Apple Lightning)

Kaikki kierrätysmateriaalin keräys ja valmistus on sertifioitu Global Recycled Standard (GRS) 4.0:n mukaan. Kansainvälinen standardi varmistaa, että materiaali kierrätetään ja käsitellään mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla. Kolmiosainen tarkastus raaka-aineen alkuperän ja vastuullisen tuotannon noudattamisen varmistamiseksi.
Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.