Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
911757

Taskulamppu Fenix E35R, 3100 lm

71,38 €alv 0%88,51 €sis. alv

Huippusuosittu E35 on nyt päivittynyt ladattavaksi! E35R on totutun mukaan erittäin kompakti, pituus vain 12 cm mutta valoteho on huikea 3100 lumenia! Uusittu optiikka tuottaa miellyttävän, tasaisesti laajan alueen valaisevan valokeilan max. 260 metrin kantomatkalle. Enää sinun ei tarvitse irrottaa akkua lampusta vaan voit ladata sen suoraan lampun nopeasta USB tyypin C -latausliittimestä. E35R toimii yhdellä suurikapasiteettisella 5000 mAh tyypin 21700 Li-ion akkuparistolla. Lampun päätyosassa on supermagneetti jolla voi kiinnittää lampun luotettavasi lähes kaikkiin metallipintoihin. E35R:ssä on myös titaanipäällystetty teräksinen vyöklipsikiinnike jolla kiinnität lampun kätevästi vyölle, taskuun jne. Lampun jäljellä oleva varaustila on helppo tarkastaa teräksisen painonappikytkimen LED-merkkivalosta. E35R on helppo ja yksinkertainen käyttää. E35R on tehokas tehokkaasti valaiseva joka paikan EDC-taskulamppu jonka valoteho yllättää vaativankin käyttäjän.

Tuotetiedot
Luminus SST70 LED
Kompakti koko ja suuri 3100 lumenin max. valoteho.
Yhdistelmävalokeila, pehmeä lähivalo ja 260 metrin kantomatka.
Viisi kirkkaustilaa ja vaihtuva taajuuksinen strobo -vilkku.
Metallinen toimintokytkin, jossa jäljellä olevan akun varaustilan LED-merkkivalo.
USB-C ladattava, latausaika 3 h.
Suurikapasiteettinen 5000 mAh V2.0 Li-ion 3,7 V akku (sisältyy).
Elektroninen näppäinlukitus estää tahattoman päällekytkeytymisen.
Supermagneetti lampun kantaosassa, teräksinen vyöklipsikiinnike.
Pakkaus sisältää: Fenix E35R taskulamppu, ARB-L21-5000 V2.0 akkuparisto, USB C-latausjohto, rannehihna, vaihdettava O-rengastiiviste, käyttöohje.


Tekstiilimerkkaus

Syötä mahdollisen merkkauksen koko. Laske mitat leveimmästä/korkeimmasta kohtaa.

Arvioitu kappalehinta

71,38 € / kplalv 0%

Arvioitu kokonaishinta

71,38alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.