Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Camo / maasto / armyMustaOliivi
Camo / maasto / army
Musta
Oliivi
23033L

New Active Stretch Pant Long Men

60,83 €alv 0%75,43 €sis. alv

Active Stretch -housut ovat suosituimmat housumme! Polvissa, polvissa ryppyissä ja takaosassa sen 4-suuntaiset joustavat paneelit, jotka tekevät housuista erittäin joustavia. Housujen alareunassa on vahvistettu ja säädettävät lahkeensuut sekä saappaiden koukku, joten ne sopivat täydellisesti saappaan ympärille. Molemmissa reidissä on avattavat tuuletusaukot, joiden takana on verkko takaavat täydellisen ilmanvaihdon. Housuissa on 5 taskua. Yksi selässä vetoketjulla, kaksi reisitaskua ja kaksi vetoketjullista reisitaskua.

Housut sopivat täydellisesti kaikenlaiseen ulkoiluun. Paino koossa 50 570 g

Pitkä malli on 4 cm pidempi kuin normaali pituus

Koot

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60Katso kokotaulukko (JPG)


Tekstiilimerkkaus

Syötä mahdollisen merkkauksen koko. Laske mitat leveimmästä/korkeimmasta kohtaa.

Arvioitu kappalehinta

60,83 € / kplalv 0%

Arvioitu kokonaishinta

60,83alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.