Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Kuvat
Kuvat
Kuvat
911756

Fenix otsalamppu / Monitoimivalaisin HM71R, 2700 lm

105,26 €alv 0%130,52 €sis. alv

Fenix HM71R on otsalamppu josta valoteho ja käyttöaika ei heti lopu kesken. Mahtava max. 2700 lumenin valovoima sokaisee jopa 230 metriin asti. Suuri 5000 mAh akkukapasiteetti tarjoaa poikkeuksellisen pitkän jopa 50 päivän käyttöajan! (pienin lukuvalotila). HM71R otsavalon valaisukyky on poikkeuksellinen. Täydellisen valaisun salaisuus on erilliset kohde- ja lähivaloLEDit. Tehokkaasti max. 2700 lumenia valaiseva kohdevalo tuottaa enemmän valoa etäälle kun taas laajasti koko lähialueen valaiseva värioptimoitu (Värintoistoindeksi CRI=90) lähivalo on voittamaton lähityössä sisällä ja ulkona. Suurikokoisesta painonappikytkimestä käytät valoa ilman turhaa räpeltämistä myös hanskat kädessä. EU-latausstandarin mukaisella USB tyypin C-latausliittimestä lataat lampun nopeasti ilman erikoisjohtoa. Lampun teräksinen klipsikiinnike ja kantaosan supermagneetti lisäävät ja laajentavat lampun kiinnitys- ja käyttömahdollisuuksia lähes rajattomasti. Fenix HM71R on täydellinen monitoimiotsalamppu vaativaan työhön ja harrastuksiin.




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.