Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
23030

Hybrid Pants Men

66,67 €alv 0%82,67 €sis. alv

Arrakin Hybrid Pants -housut ovat kestävät ulkoilmahousut, joissa on pieniä lisäyksityiskohtia. Normaali istuvuus parhaaseen liikkuvuuteen aktiiviseen ulkoiluun. Housut ovat joustavaa joustavaa materiaalia parhaan istuvuuden takaamiseksi, ja niissä on joustava vyötärö. Vahvistetut paneelit kestävästä polyesteri/puuvillamateriaalista. Housut ovat DWR-käsiteltyjä, mutta ne voidaan myös helposti kyllästää kestämään kosteutta.
Yläosassa avoimet käsitaskut. D-rengas Reilut reisitaskut, joissa oikeassa reisitaskussa on 2 vetoketjullista taskua. Oikean reisitaskun sisällä on myös tasku matkapuhelimellesi. Sivussa tuuletusvetoketjut. Polvisuojalliset polvitaskut. Päätöksessä vetoketju helpottaa saappaisiin ja saappaisiin pääsyä ja että sitä voidaan käyttää tuuletuksena. Vahvike lahkeen sisällä. Säädettävä jalkakiinnitys painonapeilla ja koukulla kengänhihnaan kiinnittämistä varten, jotta housujen jalka pysyy tiukasti saappaa vasten. Paino koossa 50 674 g.

Koot

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60Katso kokotaulukko (pdf)
Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.