Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Referenssit

Super Asfaltti Oy

Super Asfaltti Oy on 100 % suomalainen asfalttiliike, joka on perustettu vuonna 1974 ja on toiminut nykyisessä yhtiömuodossaan vuodesta 1991 lähtien.

Olemme ottaneet erilaisia yritysvaatteita Fiolasta yli kymmenen vuoden ajan.

Timo Mäki, Super Asfaltti Oy

Porin Vuokralukaali Oy

Vuokra-asuntoja luukusta lukaaliin. Olemme vuokra-asuntovälityksen erikoisliike, välitämme vuokralle asuntoja ja toimitiloja Porissa ja ympäristössä.

Kynät otamme aina Fiolasta!

Sami Sillanpää, Porin Vuokralukaali Oy

Teräsrakenne J. Haapio Oy

Teräsrakenne J. Haapio on luotettava teräsalan osaaja, joka toimittaa teollisuuden teräsrakenteet varmasti, yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Palvelemme monipuolisesti eri teollisuudenalojen yrityksiä. Teräsrakenne J. Haapio on toiminut alalla jo vuodesta 1996 lähtien. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Harjavallassa, ja pääasiallista toimialuettamme on koko eteläinen ja läntinen Suomi. Tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa.

Olemme ottaneet Fiolasta liikelahjoja ja erilaisia mainosvaatteita yli 20 vuoden ajan.

Jari Haapio, Teräsrakenne J. Haapio Oy

Vuorsola Oy

Vuorsola Oy:n moderni kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat projektisi onnistumisen. Hoidamme jokaisen projektin – niin yksittäisen kuljetuksen kuin suuret projektitoimituksetkin – asiakaslähtöisesti ja asiakkaan aikatauluja kunnioittaen. Toimimme Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa.

Tyytyväisiä Fiolan palveluun yli 20 vuoden ajan.

Mikko Vuorsola, Vuorsola Oy

Termex-Eriste Oy

Termex-Eriste Oy on suomalainen selluvillalämmöneristeiden valmistaja. Yhtiön kotipaikka on Saarijärvi. Eristetehtaat sijaitsevat Saarijärvellä sekä Bialogardissa, Puolassa. Termex-Selluvillan myynnistä ja asennuksesta vastaavat itsenäiset jälleenmyyntiyritykset kautta maan.

Laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Vellu Pölkki, Termex-Eriste Oy

Visa-Auto Oy

VISA-AUTO OY on tehnyt autokauppaa vuodesta 1992 alkaen. Toiminta on ollut nousujohteista ja yhden miehen yrityksestä kasvanut 12 ammattilaista työllistävä vaihtoautoliike.

Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua.

Leena Broman, Visa-Auto Oy