Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
CELLO

CELLO SAPPHIRE kuulakärkikynä

2,02 €alv 0%2,50 €sis. alv

Cello Sapphire -kuulakärkikynä: elegantti ja laadukas kuulakärkikynä


Cello Sapphire metallinen kuulakärkikynä – tyylikkään ja sujuvan kirjoituskokemuksen symboli. Sapphiressa on sveitsiläinen 0,7 mm terävä säiliökärki ja sininen Easy-flow muste. Tämä vetäytymismekanismilla varustettu kuulakärkikynä on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin käyttäjien tarpeisiin, tarjoten poikkeuksellisen mukavuuden ja tarkkuuden kirjoittamisen jokaisella vedolla. Cello Sapphire on tarjolla neljässä eri värissä.

Cello Sapphire lasermerkkauksella hintaan:

50kpl / 3.20€ (160 €)
100kpl / 2.30€ (230€)
Muut määrät tarjouksella.
Huomioithan että nämä hinnat sisältävät kaikki aloituskulut eli ei piilokuluja. Hinnat alv 0 %.
+ Toimitus Lähellä-pakettina: 7,90€


Ominaisuudet, jotka tekevät Cello Sapphiresta erinomaisen valinnan:

- Sujuva kirjoitus: Innovatiivisen mustesysteemin ansiosta Cello Sapphire tarjoaa erittäin sujuvan kirjoituskokemuksen, joka ei tahraa eikä katkeile.
- Tyylikäs muotoilu: Kynän elegantti muotoilu ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä täydellisen valinnan sekä toimistoon että henkilökohtaiseen käyttöön.
- Mukavuus: Ergonominen muotoilu ja tasapainotettu paino varmistavat, että kynä istuu mukavasti käteen myös pitkäaikaisessa käytössä.
- Kestävä rakenne: Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, Cello Sapphire kestää jokapäiväistä käyttöä ja säilyttää ulkonäkönsä ja toimintakykynsä pitkään.


Cello Sapphire lasermerkkauksella


Tee Cello Sapphire -kuulakärkikynästä vieläkin erityisempi! Fiolan tarjoama lasermerkkauspalvelu mahdollistaa yrityksesi logon, sloganin tai muun henkilökohtaisen viestin kaiverruksen kynän pintaan. Tämä lisää merkittävästi kynän arvoa lahjana tai yrityksen brändätyn materiaalin osana, tehden siitä unohtumattoman ja arvostetun esineen.

Valitsemalla Cello Sapphire -kuulakärkikynän varustettuna henkilökohtaisella lasermerkkauksella, et ainoastaan tarjoa laadukasta kirjoitusvälinettä, vaan myös vahvistat yrityksesi näkyvyyttä ja brändi-identiteettiä. Se on ihanteellinen valinta asiakaslahjaksi, työntekijöiden tunnustamiseen tai merkkipäivien juhlistamiseen.

Tilaa nyt ja koe, miten Cello Sapphire -kuulakärkikynä yhdistettynä räätälöityyn lasermerkkaukseen vie yrityksesi brändäyksen uudelle tasolle.