Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
1003099

Fiskars Edge veitsiteline veitsillä

111,83 €alv 0%138,67 €sis. alv

Fiskars Edge -sarjan muotoilussa yhdistyy kestävyys, innovatiivisuus ja äärimmäinen suorituskyky. Tämä Fiskars Edge -veitsiteline sisältää keittiön viisi yleisintä veistä: kuorimaveitsen, sahalaitaisen tomaattiveitsen, leipäveitsen, ison kokinveitsen ja Santoku-veitsen. Veitsen terät on valmistettu kestävästä japanilaisesta ruostumattomasta teräksestä. Terissä on tarttumaton PTFE-pinnoite, joka estää veitsiä kulumasta ja ruokaa tarttumasta veitseen. Muovinen kahva on kestävä, helppo pitää puhtaana ja tarjoaa hyvän otteen läheltä terää. Veitsitelineen voi kiinnittää seinälle, asettaa keittiötasolle tai -kaappiin. Konepesun kestävä. Suunniteltu Suomessa.


Arvioitu kokonaishinta

111,83alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.