Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Visakoivu
Visakoivu
AA118

AURINKOLASIT BLUES VISAKOIVU

88,70 €alv 0%109,99 €sis. alv

Ajaton klassikko nyt puisena versiona Blues Brothersinkin loistavaksi toteamasta designista. Näillä laseilla operoit asiaankuuluvalla tyylikkyydellä niin kesän juhlissa, kuin veneen kannellakin.

Puumateriaalina käytetään parasta suomalaista visakoivua, joka takaa kauniin ja yksilöllisen pinnan sekä kuvioinnin kehyksille. Tämä metsiemme jalokivi on erittäin arvostettu materiaali myös maailmalla. Kehykset ovat valmistettu ristiinliimaamalla useita puuviiluja, jolloin saavutetaan erinomainen kestävyys ja käyttöikä laseille. Vastaavia ei tule toisia vastaan!

Kaikki Aarni aurinkolasit toimitetaan kätevän korkista valmistetun kotelon kanssa.

- Puumateriaali: Suomalainen Visakoivu
- Linssit: Polarisoimattomat CR39 linssit
- 100% UVA- ja UVB-suoja
- Mahdollista teettää linssit vahvuuksilla optikolla
- Carbon Core™ – Hiilikuituydin puuviilujen välissä
- Saranat: Jousitetut metallisaranat

Huomioithan, että puu on luonnollinen materiaali, joten kuviointi ja sävy ovat yksilöllisiä kaikissa tuotteissa.

Koot

One size

Varastotiedot

Katso varastotiedot


Arvioitu kokonaishinta

88,70alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.