Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
51009-313

SIEVI TURVA PU-SAAPPAAT/LIGHT BOOT OLIVE S5

87,26 €alv 0%108,20 €sis. alv

Kevyt saapas on turvallinen ja mukava jalkine kosteisiin olosuhteisiin. Saappaassa on tilava suomalaiseen jalkaan sopiva lesti. Polyuretaanisaappaat kestävät pidempään kuin useimmat kumisaappaat. Flex Step pohja tuo kenkään joustavuutta ja vähentää jalkojen ja selkärangan rasitusta. Pohjakuviointi puhdistaa itsensä tehokkaasti liasta ja on pidoltaan hyvä. Saappaissa ei ole saumoja, jotka voisivat hiertää. Saappailla on erinomainen lämmöneristyskyky, ne kestävät hyvin vettä, öljyä ja useita kemikaaleja. Saappaassa oleva kantapykälä helpottaa saappaan jalasta riisumista. Varsiosa on mahdollista lyhentää. Kuivattaminen on nopeaa ja helppoa vuorimateriaalin ansiosta. Rautainen metallikärki suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumisilta. Teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi.


Arvioitu kokonaishinta

87,26alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.