Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
10-08266-001

Termospullo Classic 1.0L

57,26 €alv 0%71,00 €sis. alv

Kahvallinen 1 litran Stanleyn Classic termospullo pitää juomasi kuumana tai kylmänä 24 tunnin ajan.

Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Nykyaikainen, uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta.

Tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää myös pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana. Isojen pullojen kahva on miellyttävä ja pitävä kädessä. Stanleyn termospullot eivät ole nousseet klassikon maineeseen syyttä. Ne ovat poikkeuksellisen kestäviä terästermospulloja, jotka säilyttävät juoman lämpimänä ankarissakin olosuhteissa. Useita eri värivaihtoehtoja ja kuoseja! Valitse suosikkisi.



Tilavuus: 1,0 l
Juoma kuumana 24 h
Juoma kylmänä 24 h
Paino tyhjänä: 0,81 kg
Mitat 115 x 95 x 365 mm
Voidaan pestä astianpesukoneessa


Arvioitu kokonaishinta

57,26alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.