Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
Vihreä
B8

Termospullo Classic 0.75L

49,90 €alv 0%61,88 €sis. alv

Kahvaton 0,75 litran Stanleyn Classic termospullo sujahtaa näppärästi reppuun ja pitää juomasi kuumana 20 tunnin ajan. Kesähelteellä voit pakata pulloon kylmää juomaa. Kätevän kokoinen pullo esimerkiksi päivän vaellusretkelle.

Stanleyn Classic-sarja on uudistunut. Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta.

Uusi Classic-sarja on nyt entistäkin kestävämpi. Astianpesukoneen kestävien termospullojen ulkomuodosta ei ole tingitty, vaan suurimmat muutokset on tehty pullojen sisärakenteeseen. Uudistuneen tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää paremmin pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana. Stanleyn termospullot eivät ole nousseet klassikon maineeseen syyttä. Ne ovat poikkeuksellisen kestäviä terästermospulloja, jotka säilyttävät juoman lämpimänä ankarissakin olosuhteissa.



Tilavuus: 0.75 l
Juoma kuumana 20 h
Juoma kylmänä 20 h
Paino tyhjänä: 0,6 kg
Mitat 87 x 87 x 292 mm
Voidaan pestä astianpesukoneessa


Arvioitu kokonaishinta

49,90alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.