Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Sininen
Sininen
Sininen
B156

The Trigger-Action Mug 0.35L

29,90 €alv 0%37,08 €sis. alv

Tyylikäs muotoilu ja upeat värit tekevät tästä klassikosta halutun matkakumppanin. Uuden rakenteensa ansiosta Stanleyn klassisen termosmukin ympärysmitta on pienentynyt, vaikkakin tilavuus on säilynyt entisellään. Ja kuten kaikki Stanley tuotteet, tämän täysin BPA -vapaan termosmukin voit helposti ja hygieenisesti pestä astianpesukoneessa.

The Trigger-Action termosmuki sopii useimpiin autojen mukitelineisiin, ja kannen kätevän painonapin ansiosta voit käyttää mukia helposti ja nopeasti yhdellä kädellä. Kun painonappi ei ole alas painettuna, muki on tiivis vaikka se kaatuisi. Et siis kaada milloinkaan kuumaa kahvia syliin tai pöydälle. Valitse suosikkivärisi ja nauti juomasi milloin ja missä haluat, tyylikkäästä Stanley The Trigger-Action termosmukistasi.



Tekniset tiedot

Tilavuus: 0.35 l
Juoma kuumana: 5 h
Juoma kylmänä: 6 h
Paino tyhjänä: 280 g
Mitat: 68 x 68 x 209 mm


Arvioitu kokonaishinta

29,90alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.