Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
JBL01

JBL Linkportable kaiutin

83,17 €alv 0%103,13 €sis. alv

JBL Link Portable tarjoaa JBL 360-Degree Pro Sound -äänentoistoa jopa kahdeksan tunnin ajan. Anna musiikin soida. Nauti helppokäyttöisestä WiFi- tai Bluetooth-suoratoistosta kaikkialla kodissasi. Google Assistantin avulla voit soittaa ja hallita suosikkimusiikkiasi, käyttää Spotifyta, YouTube Musicia ja Apple Musicia ja kuunnella keskeytyksettä. Sano vain "Hei Google" aloittaaksesi. Täysin langattomana, veden- ja iskunkestävänä se sietää arkiset vahingot, kuten kastumisen sekä muutamat iskut ja kolhut. Lataaminen käy kätevästi mukavalla, helppokäyttöisellä latausalustalla. Täydennä tyylisi yhdellä kuudesta katseenvangitsevasta väristä.

Ominaisuudet:
- JBL 360-Degree Pro Sound
- Langaton suoratoisto WiFi- tai Bluetooth-yhteyden avulla
- Handsfree-apu Google Assistantilla
- 8 tuntia kannettavaa kuunteluaikaa
- Täysin vedenkestävä
- Helppo käyttöönotto kotona
- Latausalusta
- Tyyli ja sisältö


Arvioitu kokonaishinta

83,17alv 0%

Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.