Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
meleerattu vaaleanharmaameleraattu oliivinvihreämustapoltettu oranssiraparperinpunainen
meleerattu vaaleanharmaa
meleerattu vaaleanharmaa
meleerattu vaaleanharmaa
meleraattu oliivinvihreä
meleraattu oliivinvihreä
meleraattu oliivinvihreä
musta
musta
musta
poltettu oranssi
poltettu oranssi
poltettu oranssi
raparperinpunainen
raparperinpunainen
raparperinpunainen
N34225P06-ONE-S

Active merinopipo Kir

24,16 €alv 0%29,96 €sis. alv

Merinovillapipo on ajaton ja istuu hyvin tiiviin neuloksen ansiosta. Merinovilla siirtää kosteutta pois iholta, ja pipo tuntuu kuivalta ja miellyttävältä myös hieman kosteana. Antibakteerisen ominaisuuden ansiosta pipon raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. Hengittävä merinopipo on miellyttävä kaikissa olosuhteissa.

Merinovilla on 100 % luonnonmateriaali, jota saadaan merinolampaista. Merinovillan kuidut sitovat lämmittävää ilmaa ihon ja kuorikerroksen väliin. Luonnonkuidut siirtävät tehokkaasti kosteutta pois iholta. Antibakteerisen ominaisuuden ansiosta vaatteen raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. Pipossa käytetty merinovilla on eettisesti tuotettua mulesing-vapaata villaa.


Tekstiilimerkkaus

Syötä mahdollisen merkkauksen koko. Laske mitat leveimmästä/korkeimmasta kohtaa.

Arvioitu kappalehinta

24,16 € / kplalv 0%

Arvioitu kokonaishinta

24,16alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.