Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
13606

Mora Classic

35,60 €alv 0%44,14 €sis. alv

Klassinen puukahvainen erittäin terävä yleispuukko keskilyhyellä terällä ja single-sormisuojalla. Luotettava ja turvallinen työkalu, joka soveltuu monipuoliseen yleiskäyttöön: kotiin, mökille, harrastajille ja ammattilaisille. Ergonominen kahva okran punertavanruskeaksi petsattua koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön, mikä jatkuvassa käytössä ehkäisee työperäisiä rasitusvammoja.

Terän materiaali runsashiilinen teräs. eli terä on helppo teroittaa. Kokonaispituus: 250 mm. Terän pituus: 106 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 162 g. Veitsen paino 100 g. Polymeerituppi nahkalenkillä sis. toimitukseen. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan kierrätysmateriaalista valmistetussa pahvisessa lahjapakkauksessa, jonka voi myös ripustaa myymälän piikkiin.

Tietoa Morakniv Classic -sarjasta:
Mora of Sweden on kehittänyt Classic -sarjaa yli sadan vuoden ajan, ja nämä puukahvaiset puukot tunnetaan kaikkialla pohjolassa laajemmin kuin mitkään muut puukot. Tämän sarjan puukoista käytetään usein sanontaa ”Se aito puukahvainen Mora”. Tyypillisiä ammattikäyttäjiä ovat timpurit, puutyölaiset ja käsityön harjoittajat. Koko Classic -mallisto uudistui kauttaaltaan vuonna 2020.
Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.