Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Musta
Musta
Musta
911758

Avaimenperälamppu Fenix E03R V2.0, 500 lm

28,85 €alv 0%35,77 €sis. alv

Erittäin pieni ja kompakti Fenix E03R V2.0 ladattava avaimenperätaskulamppu tarjoaa aiempaa suuremman max. 500 lumenin valotehon ja tuplasti pidemmän max. 90 metrin kantomatkan. Tuplasti kookkaampi akkukapasiteetti tarjoaa aiempaa pidemmät käyttöajat kaikilla kirkkausasetuksilla. Uusi innovatiinen pulssivalotoiminto (vihreä/punainen, punainen, vihreä vilkkuvalo) on todella näppärä lisäominaisuus. Laita lamppu vilkkumaan pulssivaloa ja kiinnitä se reppuusi tai koiran pantaan lisäämään huomiota. Pulssivalon avulla löydät lampun helposti myös pimeässä joten pulssivalolle on yllättävänkin paljon käyttöä. E03R V2.0 on valmistettu kestävästä alumiinista ja se on IP66 lukituksen mukaan pöly- ja roiskevesitiivis. Nopea EU-standardin mukainen USB C-tyypin latausliittimellä lataat lampun nopeasti käyttökuntoon. Fenix E03R on eräs markkinoiden suorituskykyisimmistä avaimenperälampuista.

- Valkoinen ja punainen LED-valo.
- Pulssivalo (vihreä 1 lm ja punainen 5 lm , vilkkuva vihreä/punainen 5 lm)
- Kompaktin kokoinen ja kevyt, paksuus vain 13 mm ja paino 30 g.
- Integroitu, 400 mAh suurikapasiteettinen Li-polymeeriakku.
- Pariston jäljellä olevan virtamäärän ja alhaisen paristojännitteen LED-merkkivalo.
- Älykäs IOP-ylikuumenemisen estävä teknologia suojaa valaisinta ylikuumenemiselta.
- Valmistettu kestävästä ja kevyestä A6061-T6 alumiinista.
- Tyypin III kova-anodisoitu naarmuuntumista estävä pinnoite.
- Elektroninen näppäinlukko.
- Pakkaus sisältää: E03R V2.0 avaimenperätaskulamppu, USB tyypin C-latauskaapeli, avainrengas, käyttöohje.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, E03R V2.0 avaimenperätaskulamppu on IP66 tiiviysluokituksen mukaan pöly- ja roiskevesitiivis sekä iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. E03R V2.0 lampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.