Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
HarmaaMustaOliivinvihreä
Harmaa
Musta
Oliivinvihreä
23028

Performance Pant Men

58,33 €alv 0%72,33 €sis. alv

Arrak Performance -housut ovat ohuempi malli, joka on valmistettu 4-suuntaisesta joustavasta materiaalista. Siinä on vettä hylkiviä (resistenttejä) ominaisuuksia. Siinä on taskut reisien varrella ja myös taskut käsillesi, molemmissa vetoketju. Nilkkojen leveyttä voidaan säätää painikkeilla.
Jaloissa on myös vetoketju, joka helpottaa pukemista ja riisumista. Housut on valmistettu 91 % polyesterista 9 % spandexista ja vahvistetut alueet ovat 100 % polyesteriä parhaan kestävyyden takaamiseksi. Ulkoiluhousut niille, jotka etsivät joustavia ja täydellisesti istuvia housuja! Paino koossa 50 413g

Koot

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60Katso kokotaulukko (JPG)


Tekstiilimerkkaus

Syötä mahdollisen merkkauksen koko. Laske mitat leveimmästä/korkeimmasta kohtaa.

Arvioitu kappalehinta

58,33 € / kplalv 0%

Arvioitu kokonaishinta

58,33alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.