Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
1052227

Fiskars Hard Face kattila 3,5 L / 22 cm kannella

75,67 €alv 0%93,83 €sis. alv

Fiskars Hard Face -sarja on suunniteltu vaativimpaankin arjen ruuanlaittoon.

Tämä 3,5 litran kattila on modernin muotoilun taidonnäyte. Sen paksu alumiinirunko kuumenee tehokkaasti ja nopeasti. Kattila onkin täydellinen maito-, kerma- ja juustopohjaisten ruokien valmistukseen ilman ainesten tarttumista kasarin pohjaan, sillä tarttumaton nelikerroksinen Hardtec Superior+™ PTFE -pinnoite on nyt entistäkin pitkäikäisempi ja naarmunkestävämpi.

Kattilan silikonireunaisessa kannessa on kaksi erilaista kaato-ominaisuutta keittoveden poistamiseksi, lisäksi kannen muotoilu tekee kattilasta myös hiljaisen käyttää. Kattilan kahvat takaavat hyvän otteen ja pysyy ihanan viileinä.

Kattilassa on pinnoitettu ja innovatiivinen energiapohja, joka tekee kokkaamisesta 50 % nopeampaa ja säästää energiaa keraamisilla liesillä jopa 30 %. Toimii kaikenlaisilla liesillä ja on konepesun kestävä. Uuninkestävä aina 150 asteeseen saakka ja kestää maksimissaan 240 asteen paistolämpötilan. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.