Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
1052227

Fiskars Hard Face kattila 3,5 L / 22 cm kannella

72,38 €alv 0%89,75 €sis. alv

Fiskars Hard Face -sarja on suunniteltu vaativimpaankin arjen ruuanlaittoon.

Tämä 3,5 litran kattila on modernin muotoilun taidonnäyte. Sen paksu alumiinirunko kuumenee tehokkaasti ja nopeasti. Kattila onkin täydellinen maito-, kerma- ja juustopohjaisten ruokien valmistukseen ilman ainesten tarttumista kasarin pohjaan, sillä tarttumaton nelikerroksinen Hardtec Superior+™ PTFE -pinnoite on nyt entistäkin pitkäikäisempi ja naarmunkestävämpi.

Kattilan silikonireunaisessa kannessa on kaksi erilaista kaato-ominaisuutta keittoveden poistamiseksi, lisäksi kannen muotoilu tekee kattilasta myös hiljaisen käyttää. Kattilan kahvat takaavat hyvän otteen ja pysyy ihanan viileinä.

Kattilassa on pinnoitettu ja innovatiivinen energiapohja, joka tekee kokkaamisesta 50 % nopeampaa ja säästää energiaa keraamisilla liesillä jopa 30 %. Toimii kaikenlaisilla liesillä ja on konepesun kestävä. Uuninkestävä aina 150 asteeseen saakka ja kestää maksimissaan 240 asteen paistolämpötilan. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.


Tekstiilimerkkaus

Syötä mahdollisen merkkauksen koko. Laske mitat leveimmästä/korkeimmasta kohtaa.

Arvioitu kappalehinta

72,38 € / kplalv 0%

Arvioitu kokonaishinta

72,38alv 0%

Hinta-arvio on laskettu tuotteille merkkauksineen. Kokonaishintaan lisätään merkkauksen aloituskulu 15,50 euroa (alv 0%). Tarjouspyynnön hinnassa ei ole huomioitu yritys- tms. alennusprosentteja eikä muitakaan merkkauksen hintaa nostavia tai laskevia tekijöitä. Arvioitu kokonaishinta antaa suuntaa mahdollisesta kokonaishinnasta.