Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Bottle GreenBright RoyalBurgundyConvoy GreyIndigo BlueLight OxfordMineral BlueMochaMustaOlivePinkkiPunainenSport HeatherTumman sininenValkoinen
Bottle Green
Bright Royal
Burgundy
Convoy Grey
Indigo Blue
Light Oxford
Mineral Blue
Mocha
Musta
Olive
Pinkki
Punainen
Sport Heather
Tumman sininen
Valkoinen
265M_2

Meidän käyttämä huppari

28,08 €alv 0%34,82 €sis. alv

Meidän itse käyttämä huppari, koska tämä on paras. Kestää käyttöä ja pesua todella hyvin. Hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto huppariksi.

Pään yli vedettävässä hupparissa on näppärä kengurutasku ja paljon painopinta-alaa edessä. Huppu antaa suojaa ja nukattu sisäpinta tuntuu mukavan pehmeältä. Materiaali on 80 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa ja 20 % polyesteria (päällimmäinen kerros puuvillaa). Kaksinkertaisessa hupussa on kankaan värinen litteä nauha, ja kengurutaskussa on läpivienti sekä kauluksessa lenkit kuulokkeiden johdolle. Hupparin sisäpinta on harjattu. Materiaali on nukkaantumaton eikä kulu pesussa.


- 80 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa, 20 % polyesteriä
- Paino: 280 g/m²
- Kolmilankakudonta, päälikerros pehmeää puuvillaa

- Ei nukkaannu
- Ei kulu pesussa
- Rento malli
- Muodokas leikkaus
- Laatutakuu tuote
Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.